fredag den 21. januar 2011

anden dag i hongkong

woop woop, overlevede flyveturen uden smoeger.

vi er endelig komme til hongkong, efter en lang flyvetur. sindsyg crazy by vi er havnet i, men vi fandt da vores hostels efter en masse venlige mennesker havde hjulpet os. igaar gik vi bare lidt rundt og kiggede et par timer, inden vi faldt om og faldt i soev kl 8 om aftenen.

Mette i vores "kaempe vaerelse"

Prøver at navigere rundt i hongkong med rygsæk

i dag tog vi over paa hong kong island, og op paa victoria peak, hvor der var den mest fantastiske udsigt udover hele byen. vi er har allerede oplevet at vaere en turist atraktion i os selv, da en kinesisk familie ville have taget billeder af de smukke lyshaaret danske piger :)

Mig og udsigten fra victoria peak


om aftenen var vi paa tempelstreet night market, og koebte mig et par rigtig aegte rayban solbriller til den nette pris af 35 kr :) ikke daarligt. vores hostel er en oplevelse i sig selv, gemt vaek mellem en masse smaa butikker der er fyldt med en masse skumle indiske maend (hmm troede vi var i kina)

En af de mange kinesiske mad butikker

vi er blevet herre seje til at finde rundt og tumle ind i de rigtige metroer. men det er somom at kineserne ikke bruge det der med at gaa, for gaagaderne er sindsyg indviklet og slet ikke til at finde ud af.

alt i alt saa har vi det super godt og vi har ikke slaaet hinanden ihjel endnu  :) og vi glaeder os til i morgen hvor vi skal i ocean park og se pandaer.

bye bye from chinatown

Ingen kommentarer:

Send en kommentar