tirsdag den 25. januar 2011

real turist in manila vanilla

Anden dag i manila paa phily, og det har vaeret super laekkert vejr uden en eneste draabe regn woop woop. vi var egentlig lidt i tvivl om hvad vi skulle se i dag, for i foelge lonelyplanet er der ikke skide meget at se i manila. men vores taxamand fra lufthavnen havde givet os et par fif og vi valgte derfor at tage ud og se Intramuros og kendt som den gamle by.



Guidet hestevogns tur

Mette og jeg i hestevogn


intramuros viste sig at vaere et glimrende valg af de to heldige blondiner :) vi tog en lille hestevogn hvor vi "koebte" en guide, der saa vidste os rundt inde paa et fort og i en stor park. der fik vi hele historien om den filipinske helt Rizal og om hvordan 2. Verdenskrig foregik paa filipinerne. det var super hygge og utrolig spaendende, og vi fik taget en masse "ultra" turist billeder foran diverse monomenter.


Manila i baggrunden

Mette og Jeg med sikkerhedsvagt

Mette og Jeg med statuer


Mette og jeg ved "el Madre" monument


om eftermiddagen tog vi i Mall of Asia, hvilket er meget anderledes end resten af Manila. der hvor vi bor og det vi har set af Manila er meget fattigt og lokalt med en masse indfoete, hvor Mall of Asia, var KAEMPE stort og ypper moderne. Da vi havde et par timer vi skulle slaa ihjel, tog vi en tur i biffen. super dejligt at tage en bif-tur, med popcorn og sodavand for kun 36 kr (det kunne danmark godt laere lidt af).

om aftenen skulle vi ud og spise aftens mad, og igen var det vores dejlig taxa mand der havde anbefalet og et sted der hed "the hobbit house" og som navne siger, saa var det stort set et hobbit house, da alle tjenerne var dvaege. meget maerkeligt, men laekkert sted at spise og en meget anderledes oplevelse.



"the Hobbit House"


Cocktail paa "The Hobbit House"


i morgen gaar turen til boracay, hvor vi skal dykke, ligge paa stranden, nyde cocktails og bare slappe af efter en uge i storbyer - det ser vi rigtig meget frem til og vi haaber at vejret bliver helt fantastisk.

vi ses manila vanilla - so long

Ingen kommentarer:

Send en kommentar