søndag den 23. januar 2011

bye bye hong kong

woop woop har kun 8 minutter tilbage paa nettet, saa det bliver en hurtig lille blog. det er vores sidste aften i hong kong, og det har vaeret nogle fantastiske dage. vi er sindsygt traette, fordi vi har vaeret i gang fra morgen til aften hver dag, da vores lille hostels vaerelse ikke er noget at raabe hurra over.

idag har vi vaeret i ocean park, hvor der baade var pandaer, delfinshow og forlystelser, saa vi har vaeret i barndommens tegn hele dagen, rigtig hygsomt. selvom der er meget LOVE TIL HONGKONG, saa glaeder vi os til at komme til manila, hvor der gerne skulle vaere 32 grader varmt,mmmm.

Kong Fu panda
(nyt indlaeg) Om aftenen var vi paa den samme reastaurant som foeste dag, det er blevet vores ynglings. bagefter tog vi vores sidste spadser tur ned af vores kaere nathan road og en tur forbi designer heaven Canton road og der vil jeg gerne lige citere sang "I wanna be a billionair, soo freaking bad" den gade er jo den dyre ende af stroeget gange tusinde, kunne sagten bruge hele mit bughet til rejsen paa den gade paa en time :)

woaw en fed chanel butik


billeder kommer senere, brugte all min internet tid paa at skype med de gamle :) ellers tjek mettes blog, hun har lagt lidt ind.

soo looong, hong kooong

Mette med "kaerlighed til Kina"

Ingen kommentarer:

Send en kommentar