tirsdag den 24. maj 2011

Am I in India, or maybe China - nope jeg er i MALAYSIA Weeee

Tror aldrig jeg laere det, der er bare ikke en nem maade at bliver transpoteret fra A til B i Asien (dog med en undtagelse af Vietnam - miss Vietnam). Vi stod op relativt tidligt for at naa faergen til fra Phi Phi til Krabi, og vi naaede lige at faa fodfaeste paa Krabi, foer der stod en lille mand ved en minibus og skyndte paa os.

vi koerte saa afsted i vores meget varme mini bus, og den skulle vi koere med hele vejen til Malaysia, eller det troede vi i hvert fald - mennnnn paa vejen der hen, nok efter 3 timers koersel, punktere vi!! - saa ud af minibussen. Vi bliver samlet op af nogle andre minibusser, der allerede er paent fyldt med mennesker, og vores baggage blev ogsaa lige mast ind og saa koerte vi videre. Vi bliver saa sat af paa en kontor (stadig i thailand) hvor vi skal skifte minibus, men da vores gamle minibus-driver har vores billet, siger manden paa kontoret at vi skal koebe en ny. NO WAY IN HELL - saa gaar mit pis i kog, men det ender godt og vi kommer med en ny minibus (uden at koebe en ny billet) og bliver koert hele vejen til malaysia.

Oev Boev - Kaput

At krydse graensen var tilgaengel dejlig let og gratis. ind igennem paskontrol, et stempel, bum og saa har man 90 dages visum til malaysia, woop woop.

Vi kom frem omkring ved en 8 tiden om aftenen til byen Goergtown paa oen Penang, helt nordpaa i Malaysia. Det er ikke den mest spaendende by vi er kommet til, men den er kendt for dens China-Town og Little-India - Saa da vi kom frem endte vi paa en lokal indisk restaurent og fik et rigtig laekkert indisk maaltid.

Madbod ude foran vores hotel
 Endnu en lokal madbod - Halal

Naeste dag da vi vaagnede og ville have noget morgenmad, saa fandt vi hurtigt ud af at det ikke var saa let. vi gik rundt ihvert fald en halv time foer vi fandt et sted hvor man kunne faa noget at spise. Og samtidig med det, saa fandt vi ogsaa et shopping center, wuhuuu. saa vi brugte saadan set resten af dagen paa at shoppe, ikke daarligt, er nu 2 stroploese BH'er, en cardigan, en vest, 5 neglelak og et par sko rigere - dog et par Ringgit fattigere.

En shop jeg dog ikke koebte noget i

i morgen tager vi videre til Taman Negara, som er en af Malaysias mange national parker. Denne her skulle vaere en af de flotteste jubgler i landet.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar