torsdag den 9. juni 2011

Kota Kinabalu - what a name

Uhhh lonely planet lyver ikke naar de fortaeller om busturen fra Brunei til Sabah i Malaysia - 9 timers bustur, ja det har vi gjort en del gange foer, men her kunne man ikke bare svinge benene op og falde i soevn, for man blev konstant jaget op med ordet "PASSPORT" - som betoed at vi var ved en graense og endten skulle stemples ud eller ind i landet. og det foregik 10 gange ved 5 forskellige graenser, dog befandt vi os kun i to lande Brunei/Malaysia paa hele turen.

2 sider stempler paa 9 timer

Mennn men men, vi kom da frem til Kota Kinabalu, som bliver set som hovedestadet i den Malaysiske del af Borneo. Det var allerede ved at blive aften da vi ankom, saa efter vi havde fundet et hotel, gik vi ud for at finde noget aftensmad. Reasten af aftenen brugte vi paa at tumle rund i en center, inden vi hoppede paa net cafe og saa i seng.

Mmm - Crispy crepe med chocolatechip

Naeste dag startede vi ud med det praktiske. Morgenmad, Koebe memorycard til Mettes kamera og gaa paa turistkontor for at finde ud af hvor og hvornaar bussen naeste dag gik til Semporna. Efter det spiste vi noget frokost og tog en taxa ud til noget der hed 'The Green Connection' - som skulle vaere et slags akvarium, hvor de havde redet saltvandsfisk, skildpadder, refhajer og slanger.

Guitar shark

Blacktip Reefshark (dem skal vi dykke med i sipadan)

Klamme moraene

Haha, herre sejt skilt vi fandt ved et atarium med en oegle


Det ar en hyggelig lile tur, men forholdene var ikke saerlig optimale. Vendet i akvariumerne var saa grumsede at man daarligt kunne se hvad der var der inde. Vi saa dog nogle soede skildpadder, blacktip reefshark, guitarshark, rokker og slanger. Vi ville have blevet der til kl. 16.00 (2 timer) for at se hajfodring, men der var simpelthen ikke nok at se paa til at vi gad at bliver der saa laenge. Saa istedet valgte vi at tage tilbage til byen og gaa lidt mere rundt i shoppingcentrene hihi.

Lille hr. Skildpadde

Lille klam slange

Mr. Green Turtle

Vi endte med at vaere fornuftige og kun koebe nye boeger til vores bustur, og saa hoppede vi endnu engang i biffen (alle tiders aftenunderholding) og saa X-Men hihi, ikke ligefrem Mettes favoritvalg, men det var endten det eller kungfu panda 2. Jeg synes X-men filmen var super fed, mette var dog ikke saa begejstret. Dog var det vildt at billetten til biffen kostede kun 5 RM (9 kr) - det er sku i orden, det kunne DK godt laere noget af.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar