torsdag den 28. april 2011

Chiang Rai

Efter nogle helt fantastiske dage i Chiang Mai, gik turen videre til Chiang Rai (same same - but different) det ligger tre timers koersel fra hinanden, lidt laengere nordpaa, naesten oppe ved graensen til baade Laos og Burma.

Ideen med at tage til Chiang Rai var at ville ud og trekke, da omraadet skulle vaere utrolig smukt og der skulle vaere et udsigt sted hvor man baade kunne se over til laos og til burma. men da vi ankom til vores guesthouse, var ham der stod for trekking turer der ikke, men kvinden i receptionen sagde at det ikke var noget problem, og at vi bare kunne melde os til naeste morgen og komme afsted med det samme.

Saa i morges stod vi op kl. 8.00 for at komme afsted og saa var han der ikke, da hun ringede til ham, havde han slet ikke tid til trekking da han havde andre kunder (super flot, dumme kvinde i reception) vi gik saa ind til byen og tog hen til et tourcenter, og her koebte vi saa bare en sightseeing tour, hvor vi ville se nogle lokal-samfund og vandfald.

vi startede ud med vandfald, selvom vi har set en del, saa er det ved at vaere laenge siden - og det er saa sandligt bedre end at se paa templer. der var to vandfald og de var rigtig fine. da vi gik tilbage til bilen efter at have set vandfaldene, stoppede vores guide os pludseligt - da der snoede sig en groen slange hen over stien. Vores guide snuppede en tyk gren og vi troede han ville skubbe den vaek, men nej nej - han hamrede grene ned i hovedet paa den. haha total ACTION I JUNGLEN.

tvillingerne ved vandfald

Vandfald nr. 2

Mette med sine nye fine Nike sko

Mig med den VILDE groenne farlige giftige anaconda :)

Efter vores "vilde" slange incounter, koerte vi videre til de smaa landsbyer. Det der var specielt ved disse landsbyer var at de saakaldte "lang neck" kvinder lever der. "long neck" kvinder er kvinder der har guldringe omkring halsen, saa de faar strukket deres hals ud i loebet af deres liv. Pige boernene begynder med guldringene omkring halsen allerede i 4 aars alderen. meget maerkeligt og nogle af dem havde utroooolig lange halse. Kvinderne skal baere disse guldringe om halsen resten af deres liv, for hvis de tager dem af har det strukket deres halse saa meget at de ville braekke nakken uden dem.

De lokale spillede lidt musik for os

Og lidt floejtespil

"long neck" kvinde og barn

"long neck" ung kvinde og pige

Historie omkring guldringene, desvaerre paa thai

Resten af dagen gik bare med at hygge paa cafe og internet, og i morgen tager vi videre til en by laengere sydpaa der hedder Undo, som ligger 1 times koersel fra graensen til Laos, hvor vi lige skal et smut hen igen, for at faa et nyt visum.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar